Profi alibi gyártó cégek

 2008.12.04. 17:57

Egyszer-egyszer igazán szükségünk lehet egy jó alibire: akár az iskolából akarunk lógni, akár a munkahelyünkből lett egy kicsit elegünk, vagy esetleg hűtlenségünket akarjuk titokban tartani. Évek óta működnek Európában és az Egyesült Államokban erre szakosodott ügynökségek.

Miket tudnak nyújtani a cégek?

  • Bizalmas adatkezelés (valódi névre sincs szükség a regisztrációhoz és az előfizetéshez)
  • Kellemetlen randiról való meglépés megszervezése
  • VirtuálisOrvos (azoknak állít ki nyomtatott igazolást, akik a munkahelyükről lépnek meg egy időre)
  • A világ bármely részéről történő hívásnak álcázott telefonálás lebonyolítása
  • Amikor az ügyfél az "üzleti útja" alatt hazatelefonál, a másik telefonján a kívánt célállomás országhívó száma és körzetszáma jelenik meg
  • Szállás- vagy repülőgép-foglalásról kamu igazolás küldése. Ha kell, munkahelyünkre faxolják ezeket
  • A külföldről is elérhető Virtuális Haver szolgáltatással találkozókat, szabadidős tevékenységeket, egyébiránt teljesen valós programokat és rendezvényeket egyeztethetünk előre, kérhetjük, hogy visszahívjon bennünket.
  • Telefonon és neten is igényelhetjük a cég segítségét
  • Diszkrét Vásárlás opció (nem mi vásárolunk a neten, hanem a szolgáltató, a mi nevünkben)

 

Mennyibe kerülhet ez nekünk?

Virtulási tréninget vagy tanfolyamot, orvosi igazolást, szállodafoglalást például 175 dollártól kapunk, Virtuális Havert 75 dollártól. Úgy 50 euro körül mozog az egyszeri regisztrációs díj, ehhez számolják hozzá a levelek, faxok, telefonok költségeit.

Magyar cégek

A magyar alibiservice.hu jelenleg nem elérhető, az oldal a kiírás szerint fejlesztés alatt áll, ezen kívül egy cégneK van hasonló szolgáltatása. A Via ügynökség valós élethelyzetekbe színészeket helyez, hogy ezzel a megrendelő elképzelései szerint alakítsák az eseményeket.

Ha mégis elcsúszunk a banánhéjon?

Arra egyetlen oldal sem tér ki, hogy mi történik, ha kiderül a turpisság. Lehetséges, hogy néhány kamu betegség vagy tanfolyam miatt repülünk a munkahelyünkről... vagy a házasságunkból.

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://nokomment.blog.hu/api/trackback/id/tr17804442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása