A mesterséges intelligencia szakértői szerint 2050 körül fog eljönni az az idő, amikor az emberek a robotokat már a szexre is használni fogják, sőt, házasságot is kötnek velük. (Aki olvasott már Asimovot előnyben)

David Levy, a Maastrichti Egyetem kutatója, tavaly jelentette meg a Love and Sex with Robots című könyvét, amiben a gépek és emberek közötti kapcsolatot fejtegeti. Levy szerint meglehet, hogy sokan perverznek vagy gusztustalannak találják az ötletet, de elég lesz egyetlen cikk egy Cosmopolitan-féle újságban "Szexeltem egy robottal és nagyon jó volt" címmel, és egyből kipróbálja majd mindenki.

A Velvet-n összegyűjtötték a szerintük leghíresebb robotokat és szerinsexrovatukban arra keresik a választ, hogy melyikőjükkel bújnánk ágyba legszívesebben. Jelenleg a listavezető 'Number Six' a Csillagközi romboló c. filmből.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://nokomment.blog.hu/api/trackback/id/tr32802017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása