Válogass kedvedre és biztos felejthetetlen estét hozol majd össze a haveroknak.

Rendkívül látványos, biztonságos és logózható műanyag pohár, amely dupla falú és a két réteg között található folyadék világít. A pohár alján található két patron benyomásával aktiválható és kb. 6 órán keresztül világít. (3000Ft/10db)

Rendkívűl látványos partikellék. A szívószál belsejében egy 4 cm-es világító patron mozog fel és le a folyadék mozgására. Logózható, ezért promóciós célokra is kitűnő. 50 db-os kiszerelésben 6 különböző színben , vagy vegyes színekben kapható. (2300Ft)

Lepd meg barátaidat vagy szeretteidet ezzel a mókás jégkocka tartóval!

 Ez a bigyó pontosan az az ajándék ami tuti hogy közönség elismerésben fog részesülni a házibulin! (3900Ft)

Három gitár alakú szilikon forma, kiegészítve 3 gitárnyakkal. Természetesen nem csak vízzel töltheted fel a formákat, hanem ki tudsz próbálni néhány kissé erősebb folyadékot is! Jazzeld fel koktéljaid! (3500Ft)

És attól függően, hogy az esténk mibe torkollhat, érdemes beszerzni egy ilyet. Ez a felfújható tehén nem csak szép háziállat, hanem a guminőkhöz hasonlóan vaginával rendelkezik és mi több használat közben bizony valóságos tehén hangokat ad. (5900Ft)

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://nokomment.blog.hu/api/trackback/id/tr11830224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása