Tovább él, aki templomba jár

 2008.12.18. 17:54

Tovább élnek azok a korosodó hölgyek, akik rendszeresen jártak istentiszteletre, mint a többiek - tapasztalta a nők egészségével foglalkozó, legnagyobb amerikai vizsgálatot végző kutatócsoport.

A szakemberek megállapították, hogy húsz százalékkal csökkent azok elhalálozásának az esélye, akik hetenként legalább egy alkalommal voltak valamilyen vallásos rendezvényen, mint azoké, akik ilyen összejövetelekre nem jártak.

Ezek a jó eredmények a vallásos hölgyek csoportjában valószínűleg annak köszönhető, hogy számukra az istentisztelet megnyugvást, a kedvezőtlen stresszhatások feloldását jelenti, emellett ezeknek az asszonyoknak az életvitele is általában egészségesebb.

Tehát irány a templom! Gondolom minél hamarabb elkezdjük annál tovább élünk. Bár nem tudom megéri-e, ha a hosszabb élet mellé több böjt jár.

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://nokomment.blog.hu/api/trackback/id/tr44830155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása