Ezekkel az ötletekkel biztos a siker!

"Nőismereti tanfolyamiroda férfiaknak. Tantárgyak: ruha- és cipőméret szemre eltalálása. Párunk ízlésének ismerete. A „Melyik szemfesték áll jobban?” kérdés komolyan vétele. Hisztikezelés. Kérésére egyéni tanulmányi útvonalat dolgozunk ki."

"Együttérzési panasziroda premenstruációs tüneteket produkáló nőknek. Vállaljuk férjük elszállítását biztonságos területre a tünetek idejére. Telefonon vagy személyesen hallgatjuk végig, és feltétlen együttérzést biztosítunk. Hívjon bizalommal. Az ár egy doboz csokoládét és egy csomag kamillás zsebkendőt is magában foglal."

"Minőségi élelmiszerboltot. Házit a háziaktól. Családias környezet, nagymama-fíling, házisajt, kéményben füstölt kolbász, kertből szedett alma. Nálunk minden vevőnek kijár az „aranyoskám” megszólítás."

Címkék: ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://nokomment.blog.hu/api/trackback/id/tr94804307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása